garmVirb_02

Garmin Virb 360

Kameraet der ser alt

#Tilbehør #Garmin
8.4

Alt, hvad der befinder sig foran, bagved, over og under dette kamera fra Garmin, kan optages både som stillbillede og som video i 4K-opløsning. Det gøres ved, at billeder fra to fiskeøje-
objektiver på hver sin side af kameraet sættes sammen. Det sker helt automatisk. Optagelserne kan uploades til fx Facebook eller YouTube, hvor den, der ser dem her, kan orientere sig i optagelserne ved at dreje sin skærm rundt eller bruge finger eller mus til at navigere med. Det virker imponerende godt.

For et kamera af denne type er Virb 360 meget nemt at bruge. Menuen er dansk, tilslutningen er hurtig, og appen er nem at gå til. Det kræver blot lidt rutine i apps og wi-fi. En skærm oven på kameraet viser indstillinger og den begrænsede batterikapacitet, men ikke optagelserne. Dem ser man på sin tablet eller smartphone, hvorfra man også kan styre slagets gang.

Billedkvaliteten er god sammenlignet med konkurrenterne, men på ingen måde professionel. Billedet er lidt grovkornet, når det er sat sammen til 360 grader, og man kan se, hvor de to halvbilleder er samlet. Ser man film direkte fra kameraet, hvor de ikke er syet sammen, er kvaliteten bedre. Stillbilleder tages i 8,3 mio. pixels.

Kameraet er vandtæt, og finishen er robust og lækker, men prisen ligger også i den høje ende.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Menuen er dansk, og kameraet er nemmere at tage i brug end konkurrenterne.
Billedkvaliteten er konkurrencedygtig uden at imponere. Batteritiden er nede på ca. 45 minutter.

Specifikationer

Mærke
Garmin