Garmin VIRB Elite

Smart lille action kamera fra Garmin med wi-fi og gps optager film og fotos på farten. Kameraet er dejligt robust, men hvordan med billedkvaliteten?

#Tilbehør #Garmin
8.4

De fleste kender Garmin for deres gps til biler. Producenten står også bag actionkameraet VIRB Elite, der kan monteres på fx en mountainbike og kan geotagge fotos. Det ligner ikke et kamera, men en blanding mellem en lommelygte og en gps. Kameraet ligger godt i hånden og har en behagelig, vandtæt gummioverflade, der dækker alt undtagen objektivet og skærmen. Menuen er simpel at betjene, og kameraet bruger et genopladeligt litiumion-batteri. Optagelser lagres på et microSD-kort, der er beskyttet under batteriet, men bøvlet at komme til. Billeder og video optages via en cmos-sensor med en opløsning på henholdsvis 16,0 mio. pixels og Full HD. Den lille skærm på 1,4 tommer kan bruges som søger, men det er svært at vurdere billedkvaliteten. Fotos bliver optaget med en kraftig vidvinkeloptik. De fremstår udmærkede med en god farvemætning. Kontrasten måtte gerne være kraftigere, og skarpheden svinger lidt. Alt i alt er kvaliteten fornuftig, men den slår ikke GoPro Hero3 Black Edition.

Konklusion

Det lille action kamera har både wi-fi og gps. Det er hårdført, og efter lidt øvelse er det let at betjene den simple menu. Skærmen måtte gerne vise billederne tydeligere. Billedkvaliteten er udmærket, men den slår dog ikke de førende konkurrenter.

Specifikationer

Mærke
Garmin