GoPro HERO

Billedkvaliteten er god i forhold til andre actionkameraer i samme prisklasse. Der er gået mange funktioner tabt i forhold til HERO5 og HERO6 Black Edition.

af Gearguiden #Tilbehør #GoPro
8.0

GoPros nye actionkamera HERO er en neddroslet version af GoPros topmodeller – HERO5 og 6 Black Edition. På fotosiden er opløsningen reduceret fra 12,0 til 10,0 mio. pixels, og serieoptagelser kan nu kun skydes ved ti billeder i sekundet i stedet for 30. HERO kan heller ikke optage i raw eller rette kameraets fiskeøjeperspektiv. På videosiden er 4K reduceret til Full-HD med 60 billeder i sekundet.
Kan du leve med alt det, er der til gengæld en hel del at spare på det nye HERO. Kameraet indstilles som de andre, men er nemmere at bruge, da mange menupunkter på den berøringsfølsomme skærm er udgået. Fotokvaliteten er på niveau med en god smartphone med afdæmpet farvemætning. Fokus ligger fast på en til to meters afstand, men også baggrunden bliver acceptabelt skarp takket være fiskeøjeobjektivets enorme dybdeskarphed. Eksponeringen er meget fin, og der er digital zoom i tre udsnit – wide, medium og narrow.
HERO er naturligvis kompatibel med det omfattende udvalg af både originale og uoriginale GoPro-beslag, der gør det muligt at sætte kameraet fast på hjelm, fotostativ osv. Dog medfølger kun to simple, klæbende beslag.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HERO er naturligvis kompatibel med det omfattende udvalg af både originale og uoriginale GoPro-beslag, der gør det muligt at sætte kameraet fast på hjelm, fotostativ osv.

Specifikationer

Mærke
GoPro