GOPRO, HERO3+ Black Edition

Det eksklusive GoPro-kamera med wi-fi giver en ny vinkel på foto- og videooptagelser. Billedkvaliteten er flot, men huset sluger store dele af lydoptagelserne.

#Tilbehør #GoPro
8.5

HERO3+ er topmodellen blandt GoPros videokameraer, der især henvender sig til aktive fotografer. Det i forvejen kompakte kamera er blevet cirka tyve procent mindre end forgængeren og samtidig også en smule lettere.

Billedkvaliteten byder på skarpe detaljer med en god farvemætning. I solskin er kontrasten også flot, men den bliver lidt kraftig, når lyset svinder. Ud over videoklip i en opløsning på op til 4K kan man optage fotos i en opløsning på 12,0 mio. pixels, og med SuperView kan man opnå et ekstra bredt format. Der er også mulighed for at lave Burst-optagelser og time-lapse. Med blot to knapper på kameraet er brugerfladen så enkel og logisk, at alle kan være med. Via simple ikoner kan man let se, hvilket program der er valgt. Man kan styre wi-fi-kameraet med en fjernbetjening eller en smartphone via en gratis app. Desværre sluges lyden af huset under videooptagelser, og prisen er høj. Der medfølger to simple greb til montering, men øvrige greb skal købes som ekstraudstyr.

Konklusion

Det lille eksklusive kamera fra GoPro er kræs for aktive feinschmeckere med hang til lækre videooptagelser i vidvinkel. Det er smart med fjernstyring via wi-fi, og billedkvaliteten er nydelig. Dog er prisen stadig ret høj, og man slipper ikke for at tilkøbe ekstraudstyr.

Specifikationer

Mærke
GoPro