GOPRO HERO3 Black Edition

Er du ofte på vilde og voldsomme fotoeventyr, så skal du have fingre i GoPro HERO3 Black Edition. Det kompakte kamera frister med videooptagelser i en tårnhøj 4k-opløsning og blænde F2.8.

#Tilbehør #GoPro
7.9

Vil man forevige det vilde ræs på mountainbiken eller halsbrækkende surfing i rullende bølger, så fanger GoPro HERO3 Black Edition det hele uden problemer. I forhold til forgængeren HERO2 er HERO3 blevet 30 procent mindre og 20 procent lettere. GoPro HERO3 er ikke større end to tændstikæsker sat oven på hinanden, og med det medfølgende undervandshus kan kameraet optage under vand samt tåle slag og stød som ingen andre af markedets vejrbestandige kameraer. GoPro HERO3 Black Edition er primært et videokamera, da man fx kan optage med 4K-opløsningen 3840 x 2160 pixels med 12 billeder per sekund eller 2704 x 1524 pixels med 25 billeder per sekund. Sidstnævnte er vores foretrukne, da billedkvaliteten her er rigtig flot med klare og skarpe billeder takket være det skarpttegnende objektiv med fast blænde F2.8.
Man kan også optage med Time-Lapse, og skal der skydes mange billeder i træk, så kan man tage op til 30 billeder i sekundet.

Træls fortegning
GoPro HERO3 kan indstilles til tre forskellige brændvidder, som svarer til 15 mm, 20 mm og 28 mm. De to første svarer nærmest til fiskeøje og egner sig klart bedst til action-video, mens fortegningen hurtigt bliver trættende i længden til stillbilleder. GoPro har valgt, at kameraets maksimale lysfølsomhed kun er ISO 400, og trods det lysstærke objektiv kan det volde problemer indendørs i svag belysning. Stillbilledernes farvegengivelse lægger sig til den varme side, mens kontrasten er en knivspids for voldsom.
GoPro HERO3 har ingen lcd-skærm, hvorfor man nærmest skyder i blinde. Til stillbilleder er det derfor en god idé at anskaffe sig GoPros app, som virker til smartphones med både Android og iOS. HERO3 har indbygget wi-fi, hvorfor man med app’en kan se et live view-søgerbillede fra kameraet på sin telefon, ligesom man også nemt og intuitivt kan betjene kameraet via telefonen. Det fungerer perfekt.

> Alt om GoPro kameraer her

Konklusion

Til videooptagelser under ekstreme forhold er GoPro HERO3 Black Edition markedets smarteste og mest kompakte kamera. GoPro HERO3 Black Edition klarer alle opgaver, og de mange videoformater som fx 4K, er en sand fryd. Når det gælder stillbilleder, er mulighederne dog for få, farverne for upræcise, ligesom den voldsomme fortegning irriterer i længden.

Specifikationer

Mærke
GoPro