HP ENVY 27s

Skærmen leverer god billedkvalitet med fine farver og flot detaljegengivelse, hvilket gør ENVY 27s velegnet til billedbehandling. Selv om skærmen fra HP langtfra hører til de dyreste i klassen, burde både fod og ophæng være mere stabilt.

#Tilbehør #HP
8.7

HP’s nye 4K-skærm på 27 tommer og en opløsning på 3860 x 2160 pixels tager sig virkelig pænt ud med sit slanke og elegante design. Den har en tykkelse på  kun 1,5 cm i den øverste halvdel. Skærmens enkle fod og ophæng virker dog leddeløs og skrøbelig, og det er kun muligt at vippe skærmen. Den kan altså ikke drejes eller justeres i højden, hvilket trækker ned. På bagsiden er der en afbryderknap samt fire knapper til skærmindstillinger. Den særlige fotoindstilling er nem at vælge, og den giver et ret fint billede med naturlige farver.

ENVY 27s benytter IPS-paneler, og det ses både på dens gode evne til at vise gråtoner, hvid og sort og på den fine detaljegengivelse. Også betragtningsvinklen er fin, hvilket blandt andet hænger sammen med den refleksfrie overflade. Skærmen kan tilsluttes via HDMI, Display Port eller USB-C, så den kan bruges som dock til laptops.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Vakkelvorn fotoglæde

Specifikationer

Mærke
HP