HTC U11

HTC U11

Imponerende detaljer

#Tilbehør #HTC
8.8

HTC’s nye flagskib har et særligt trick i ærmet. Ved at klemme på siderne af telefonen kan man åbne kameraappen og tage billeder. Det fungerer fint og giver hurtig adgang til kameraet, men der er lidt forsinkelse på udløseren, så det er ikke velegnet til action. Benytter man den almindelige udløserknap på skærmen, er forsinkelsen væk.

Vi er vildt imponerede over detaljegraden i billederne. Faktisk er den så flot i jpeg-billederne, at man kun kan hive en anelse flere detaljer frem fra telefonens raw-filer. Farvegengivelsen er god, mens kontrasten er lidt for kraftig i jpeg, men det slipper man udenom ved at bruge raw-filerne. Autofokus er velfungerende, og eksponeringerne som regel udmærkede. Dog har tele-
fonen lidt problemer i modlys, hvor den hellere vil eksponere efter en lys himmel end motivet i forgrunden. Her må man hjælpe U11 på vej med eksponeringskompensation. I svagt lys klarer telefonen sig også flot med god skarphed og mange detaljer, men også lidt korn, som dog ikke skæmmer, når ISO ryger i vejret. Den udmærkede kameraapp har en Pro-tilstand med gode indstillingsmuligheder. Kameraet er på 12,2 mio. pixels, og der er billedstabilisering i Android-telefonen, der har et lysstærkt objektiv med blænde F1.7.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Tager billeder med masser af detaljer og god skarphed, og telefonen præsterer flot i svagt lys. Kan optage i raw-format.
Panorama-funktionen er ikke på niveau med de bedste, og kameraet skal ofte hjælpes i modlys. Lidt hård kontrast i jpeg-billeder.

Specifikationer

Mærke
HTC