Huawei_P10

Huawei P10

Gode detaljer

af Gearguiden #Tilbehør #Huawei
8.9

Ligesom forgængeren P9 har den nye P10 et dobbeltkamera, som Leica har været med til at udvikle. Det ene tager farvebilleder, mens det andet optager i sort-hvid. Informationerne fra de to kameraer bruges blandt andet til at give gode præstationer i svagt lys. P10 klarer sig da også godt på høj ISO, hvor ISO 1600 giver gode resultater, og højeste ISO på 3200 kan også bruges. Farvegengivelsen er rigtig flot, og eksponeringerne er gode. På jpeg-billeder kan kontrasten blive lidt hård, fordi der bliver tilført en hel del skarphed. Detaljegraden er generelt rigtig flot, men de fineste detaljer i fx stof kan blive lidt uldne i jpeg-billederne, hvilket er helt normalt. Heldigvis kan man optage i både raw og jpeg, og med raw-filerne kan man få de fineste detaljer frem, ligesom man kan justere på en lang række andre parametre, blandt andet kontrast, i fx Lightroom. Desværre blev tidsangivelsen forkert i raw-billederne, vi tog. Vi håber, at det bliver rettet i en kommende firmware.

Kameraappen er velfungerende, og med Pro-indstillingen kan man justere fx hvidbalance, lukkertid og ISO. Autofokus er god, men tøver lidt, når man selv vælger fokus. Det er normalt og sjældent et problem i praksis. Med en særlig funktion kan man tage fotos med sløret baggrund, hvilket fungerer godt, specielt til portrætter.

P10 har 64 gigabytes hukommelse, og den udmærkede skærm er på 5,1 tommer med Full HD-opløsning.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Flot billedkvalitet med gode eksponeringer, flotte farver og mange detaljer, og der er mulighed for at skyde i raw.
Lidt tøvende autofokus af og til, og så er tidsangivelsen i raw-filerne ikke korrekt. Ansigtgenkendelsen er langsom i svagt lys.

Specifikationer

Mærke
Huawei