Huawei P40 Pro

En mobil har ikke verdens bedste ergonomi, når den bruges som kamera, så den vigtigste nyhed i P40 Pro er nok billedstabiliseringen, der bruges på 5x zoom.

af Gearguiden #Tilbehør #Huawei
8.3

En mobil har ikke verdens bedste ergonomi, når den bruges som kamera, så den vigtigste nyhed i P40 Pro er nok billedstabiliseringen, der bruges på 5x zoom. Den tager virkelig fat, så det kan ses. Telefonen har tre kameraer med henholdsvis ultravidvinkel, normalområde og tele. Billedkvaliteten er flot i normal- og teleområdet under alle lysforhold. Opløsningen på op til 50 mio. pixel giver en flot detaljegengivelse. I vidvinkelområdet er kvaliteten i særklasse. Med 23 mm tager P40 ikke så meget med som fx P30, men kvaliteten er den bedste, du kan få, og med 23mm slipper man for den værste fortegning, så det er en god beslutning.

Kinesiske P40 Pro kan gå på net og wifi, men kan på grund af amerikansk embargo ikke benytte Googles software, herunder app-butikken Google Play. Huawei knokler for at tilpasse populære apps til deres eget App Gallery, men der er mange apps, du ikke kan få telefonen, og fx Googles YouTube vil først kunne bruges, den dag embargoen hæves. Det gør den i øvrigt fremragende P40 Pro mindre anvendelig end forgængeren, og den scorer derfor en ringere karakter, end den fortjener.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Den i øvrigt fremragende P40 PRO er mindre anvendelig end forgængeren, og den scorer derfor en ringere karakter, end den fortjener.

Specifikationer

Mærke
Huawei