JJC Sensor Scope SS-6

Skidt på billedchippen kan ødelægge selv det bedste motiv, og selv om kameraets indbyggede sensorrens er ret effektiv, kan der stadig sætte sig snavs, som er svært at se med det blotte øje.

af Gearguiden #Tilbehør #JJC
9.0

Skidt på billedchippen kan ødelægge selv det bedste motiv, og selv om kameraets indbyggede sensorrens er ret effektiv, kan der stadig sætte sig snavs, som er svært at se med det blotte øje. Her kommer den fikse lup fra JJC ind i billedet. Den kan godt nok ikke selv rense sensoren for skidt, men den kan vise dig, om der er behov for en grundig rens. Konceptet er helt enkelt. Luppen placeres over objektivfatningen, og seks LED-lamper oplyser sensoren, mens optisk glas med 7x forstørrelse giver dig et fint og klart ­billede af sensorens overflade. Der medfølger batterier, men der er også usb-stik, så du kan trække strøm fra fx din laptop. SS-6 kan også bruges til at tjekke objektiver for skidt.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Konceptet er helt enkelt. Luppen placeres over objektivfatningen, og seks LED-lamper oplyser sensoren, mens optisk glas med 7x forstørrelse giver dig et fint og klart ­billede af sensorens overflade.

Specifikationer

Mærke
JJC