Joby UltraFit Sling Strap

Ny rem fra Joby har en vældig smart funktion, der skåner din krop og forhindrer dit spejlrefleks i at dingle.

#Tilbehør #Joby
8.4

Når man fotograferer, skal skulderremmen ikke være i vejen. Når man derimod transporterer kameraet, skal remmen være stram, så kameraet ikke dingler løst langs kroppen og giver knubs. Jobys Sling Strap afhjælper dette. Man kan nemlig ændre længde med et snuptag ved at holde fast i remmen med den frie hånd, mens man løfter kameraet på plads, tæt til kroppen. Så låses remmen i den position. Har man brug for sit kamera, tager man blot fat i det og løfter det fremad og op til øjet, som var der ingen rem, så slækkes den automatisk.
Systemet fungerer glimrende og gør fototure til en større fornøjelse. Kameraet kan dog finde på at glide lidt under transport, og remmens lås kan være svær at få fat i, når kameraremmen er strammet ind til kroppen. Joby Sling Strap monteres i kameraets stativgevind med en solid anordning, der har indbygget kugleleje, som kameraet kan dreje omkring. UltraFit Sling Strap fås både i en version til mænd og i en udgave til kvinder, som er tilpasset de kvindelige former.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Joby får en fin debut på markedet for skulderremme til kameraer. UltraFit Sling Strap monteres let i bunden af kameraet, der er hurtigt klart til skud. Den er let og har et smart system til at ændre remmens længde med et snuptag, og det bliver man hurtigt glad for.

Specifikationer

Mærke
Joby