Lacie DJI Copilot

Velfungerende og brugervenlig løsning til fotografer på langfart. Virker også som powerbank. Viser ikke tid på overførsel, men blot en voksende streg. Meget dyrere end en normal harddisk.

af Gearguiden #Tilbehør #Lacie
9.0

Der er langt imellem harddiske med særlige evner, men denne sag fra Lacie er udstyret med batteri, kortlæser og diverse usb-stik til kamera og drone, så man kan læsse alle sine optagelser over på disken, mens man er i marken, helt uden brug af computer og internet. På den simple, men velfungerende skærm kan man se status på batteri, overførsel og resterende plads på harddisken, der er udtyret med to terabytes.
Er man ude på en kortere fototur, behøver man næppe at tænke på backup, men er man på farten i længere tid, giver det god mening at sikre filerne undervejs. Man kan tilslutte sin telefon eller tablet til harddisken, og med den gratis app “Copilot BOSS” kan man se sine optagelser, slette, omdøbe og generelt bruge billederne på telefonen, på Instagram osv. Designet er gennemtænkt med telefonkablet skjult i rammen, og det hele tåler støv, lidt vandsprøjt og slag. Vi overførte seks forskellige hukommelseskort til Copilot, brugte appen og havde stadig 67 procent batteri tilbage. Overførselstiden var i snit omkring seks minutter for et fyldt SD-kort på 32 GB.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Overførselstiden var i snit omkring seks minutter for et fyldt SD-kort på 32 GB.

Specifikationer

Mærke
Lacie