Lexar SL100 Pro Portable SSD 1TB

Det kan være svært at fornemme på billedet, men Lexars bærbare SSD-harddisk er nogenlunde halvt så stor som en almindelig, lille ekstern harddisk og kan derfor nemt ligge i en bukselomme.

af Gearguiden #Tilbehør #Lexar
8.8

Det kan være svært at fornemme på billedet, men Lexars bærbare SSD-harddisk er nogenlunde halvt så stor som en almindelig, lille ekstern harddisk og kan derfor nemt ligge i en bukselomme. Udformningen er enkel og elegant. Det tog os 29 sekunder at overføre 20 gigabytes til en hurtig MacBook Pro via USB-C. Den anden vej tog det 54 sekunder. Det er hastigheder, som de fleste vil være glade for. Det er dog nogenlunde dobbelt så lang tid, som Samsungs lækre X5-harddisk kan præstere via Thunderbolt 3-teknologi. Det kræver dog en computer, der understøtter Thunderbolt. Gør din ikke det, er Lexar et godt valg til omkring den halve pris. Den er robust, men dog ikke på niveau med X5.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Det er dog nogenlunde dobbelt så lang tid, som Samsungs lækre X5-harddisk kan præstere via Thunderbolt 3-teknologi. Det kræver dog en computer, der understøtter Thunderbolt. Gør din ikke det, er Lexar et godt valg til omkring den halve pris. Den er robust, men dog ikke på niveau med X5.

Specifikationer

Mærke
Lexar