Loupedeck CT

Loupedeck har specialiseret sig i tastaturer med genvejstaster og skrueknapper til blandt andet Photoshop og Lightroom. CT er skrumpet i forhold til forgængerne, så det fylder mindre på skrivebordet.

af Gearguiden #Tilbehør #Loupedeck
8.7

Finske Loupedeck har specialiseret sig i tastaturer med genvejstaster og skrueknapper til billed-, musik- og videoredigering. De to første modeller lignede klassiske tastaturer og levnede ikke meget plads på skrivebordet. CT, som står for Creative Tool, er skrumpet ind til omkring to telefoner og kan nemt placeres ved siden af computerens almindelige tastatur.

Der er 39 knapper, der alle har flere funktioner og i øvrigt kan programmeres ved hjælp af den medfølgende software. De seks præcise skrueknapper kan bindes direkte sammen med skydeknapperne i fx Lightroom, og de små skærmbilleder ved siden af viser, hvad man justerer. Når man swiper, kommer seks nye beskrivelser frem, så man kan have alle Lightrooms skydeknapper repræsenteret. De 12 berøringsfølsomme skærmfelter kan programmeres til at dække værktøjer som Spot Removal og Adjustment Brush samt presets og en lang række andre funktioner, og har man brug for mere end de 12, kan man også swipe her. De otte runde knapper dækker blandt andet over hovedområder som Library, Develop og Export, og de 12 firkantede felter ændrer sig alt efter det valgte hovedområde.

Der er mange flere muligheder end de nævnte, og det kræver en ganske stor indsats at sætte det hele op, for standardkonfigurationen er langt fra optimal. Er man ferm til at bruge sine programmer med traditionelle tastaturgenveje og mus, vil der gå lang tid, før man får gevinsten ved at bruge CT, og måske vil nogle aldrig få det fulde udbytte. Loupedecks nyeste værktøj er ikke desto mindre en velbygget topgadget for feinsmeckere med luft i legetøjsbudgettet.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Man får høj kvalitet og utallige opsætningsmuligheder, der på sigt kan gøre arbejdet i dine programmer nemmere. Kræver lang tids tilvænning, og prisen er (også) for professionelle.

Specifikationer

Mærke
Loupedeck