Manfrotto PIXI Plus

Manfrotto har opdateret deres fikse ministativ i PIXI-serien, og Plus-versionen på 182 gram har nu fået ergonomisk formede ben med gummibelægning, der gør det bedre at holde i hånden ved video, når stativet er klappet sammen.

af Gearguiden #Tilbehør #Manfrotto
9.1

Manfrotto har opdateret deres fikse ministativ i PIXI-serien, og Plus-versionen på 182 gram har nu fået ergonomisk formede ben med gummibelægning, der gør det bedre at holde i hånden ved video, når stativet er klappet sammen. Stativet kan belastes med et kilo, og kuglehovedets position justeres let med et tryk på en knap, og som noget nyt kan hovedet vippes 90 grader til siden, så du fx kan optage i højformat. Det fungerer hurtigt og nemt – og det giver god mening sammen med tilbehøret PIXI Clamp til 139 kroner, hvor du så kan bruge stativet med din smartphone til fx selfievideoer. Oven på holderen kan man også tilføje små LED-lamper, så video bliver endnu flottere.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Stativet kan belastes med et kilo, og kuglehovedets position justeres let med et tryk på en knap, og som noget nyt kan hovedet vippes 90 grader til siden, så du fx kan optage i højformat.

Specifikationer

Mærke
Manfrotto