OnePlus 6

En brugervenlig og hurtig Android-telefon, der prismæssigt ligger langt under konkurrenterne. Trods dobbeltkamera halter billedkvaliteten efter iPhone X og Samsung Galaxy S9.

af Gearguiden #Tilbehør #OnePlus
8.4

Kinesiske OnePlus forsøger med deres nye topmodel OnePlus 6 at true topmodellerne fra Sony, Apple og Samsung. OnePlus6 har en pris, der er langt under konkurrenterne, og går man alene efter en god og funktionel smart­­­phone, der skal løse de basale opgaver, er telefonen glimrende. Processoren Snapdragon 845 er forrygende hurtig, og det samme er ansigtsgenkendelsen, der reagerer nærmest før, man får peget telefonen mod ansigtet. Det er fint, at Android-­tele­­fonen ­leveres med meget få apps og widgets, så man selv kan bestemme, hvordan brugerfladen skal se ud.
OnePlus 6 har et dobbeltkamera, og ligesom på fx iPhone X og Samsung S9 kan man derfor skyde portrætter med en sløret baggrund. I modsætning til de to konkurrenter har dobbeltkameraet bag på te­lefonen­ dog ikke tele- og vidvinkel. De to ­kameraer på bagsiden har ­henholdsvis 20,0 og 16,0 mio. pixels med F1.7 som største blænde. Baggrunden bliver ­sløret, men man får ikke en særlig smuk bokeh, og støjreduktionen betyder, at detaljegraden ikke imponerer selv ved ISO 100. Til gengæld er støj fra­værende til og med ISO 1600. Kontrasten er lidt hård, men farverne er realistiske. Telefonens batteri imponerer og lades fra 0 til 100 procent på blot 55 minutter.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En brugervenlig og hurtig Android-telefon, der prismæssigt ligger langt under konkurrenterne.

Trods dobbeltkamera halter billedkvaliteten efter iPhone X og Samsung Galaxy S9.

Specifikationer

Mærke
OnePlus