OnePlus 7T

For under 5000 kroner eller omtrent det halve af en tilsvarende iPhone får man med 7T blandt meget andet en stor forrygende skærm på 6,55 tommer.

af Gearguiden #Tilbehør #OnePlus
9.2

For under 5000 kroner eller omtrent det halve af en tilsvarende iPhone får man med 7T blandt meget andet en stor forrygende skærm på 6,55 tommer med en opdateringsfrekvens på 90 hertz i stedet for de sædvanlige 60. Det ses i mere flydende skærmbilleder, når man fx scroller gennem en webside. Frontkameraet er gemt bag et lille øje i toppen.

7T er en af de første telefoner med den nyeste Android-version, og alt foregår hurtigt og uden ventetid. Ikke mindst oplåsningen via ansigtsgenkendelse, hvor man heller ikke behøver at swipe op, men blot trykker på en knap på siden. Man kan lade telefonen 70 procent på en halv time, og bare få minutter i stikkontakten giver strøm til flere timer.

Der er tre kameraer på 17, 26 og 51 mm. Opløsningen er 12 eller 16 mio. pixels afhængigt af det valgte kamera, og man kan endda vælge hele 48 mio. pixels i pro-menuen. Billederne er nydelige især i dagslys og kan næsten måle sig med de nyeste – og meget dyrere – iPhones. Fotos på 48 mio. pixels har et meget kunstigt, malerisk udtryk, når man ser dem i 100 procent.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Billederne er nydelige især i dagslys og kan næsten måle sig med de nyeste – og meget dyrere – iPhones.

Specifikationer

Mærke
OnePlus