PANONO_BACK_FOR PRINT

Panono 360 Camera

Flot opløsning til høj pris

#Tilbehør #Panono
8.3

Dette 360-graders-kamera fra startup-virksomheden Panono er langt foran konkurrenterne, når det gælder både brugeroplevelse og billedkvalitet. Billederne på hele 108 mio. pixels samles af optagelser fra intet mindre end 36 kameraer med hver sin sensor. Men man må også betale for det, for prisen lyder på 17.590 kr. Der er 16 GB indbygget hukommelse, hvilket giver plads til cirka 600 billeder. Til gengæld er der ikke mulighed for at indsætte hukommelseskort. Man må også undvære video i Panono 360.

Opsætningen er let. Alt går via en app på din mobil og i skyen. Panono er nem at styre, og rækkevidden mellem telefon og kamera er fin. En smart detalje er, at man kan kaste kameraet op i luften, hvor det automatisk fotograferer, når sensorerne registrerer, at kameraet er på sit højeste punkt. Dog skal man kaste med en vis præcision for at undgå slørede billeder.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Fint og gennemført produkt. Nem og brugervenlig applikation og meget flot billedkvalitet, der slår konkurrenternes.
Du får mange pixels, men alligevel er 17.590 kroner mange penge for et 360-graders-kamera. Ikke mindst når du ikke kan få video ud af det.

Specifikationer

Mærke
Panono