Pico Dolly

Har du brug for en såkaldt dolly, der gør det nemt at lave flotte, glidende videopanoreringer, gør Pico Dolly det muligt til en overkommelig pris. Løsningen kan bruges til flere kameratyper.

#Tilbehør #Pico
8.4

Hvis du monterer et kompaktkamera, et systemkamera, et videokamera eller en smartphone på Pico Dolly, åbner der sig helt nye videomuligheder. Med hænderne kan du rulle Dollyen hen over et glat bord eller gulv – fx køre rundt om et legende barn på gulvet og få et nyt perspektiv i optagelserne. Hjulene kan drejes, så du kan køre rundt om motivet. Med teleskoparmen kan kameraet hæves til en højde på 28 cm, eller du kan få det næsten ned i højde med underlaget. Armen kan afmonteres og erstattes med et kraftigere hoved, der dog ikke medfølger. Det gør dollyen stabil nok til også at bære et spejlrefleks. Pico Dolly er lavet af metal og er robust. Desværre er hjulene lidt for hårde, så selv små bump i underlaget slår igennem på videoen. Desuden er den så let, at det kan være svært at gøre bevægelsen helt jævn, men med lidt øvelse går det. Vi savner en indstillingsskala på hjulene, så det er let at indstille dem helt ens – fx hvis dollyen skal køre helt cirkulært rundt om et motiv.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Pico Dolly er et specielt redskab, man ikke bruger hver dag. Sammenlignet med hvad dollyer, glidetracks og tilsvarende udstyr i øvrigt koster, er det dog en fin løsning. Dollyen gør det nemt at lave flotte videopanoreringer, men hjulene måtte gerne være blødere.

Specifikationer

Mærke
Pico