PNY PRO-ELITE PLUS SDHC 32GB

Det nyeste hukommelseskort fra PNY lover tophastighed og masser af plads. Se, om pris og ydeevne hænger sammen.

#Tilbehør #PNY
8.9

Mange nye kameraer understøtter hurtige standarder som UDMA 7 og UHS-1, og hvis man vil have det fulde udbytte af sit nye kamera til fx action, er det vigtigt, at man bruger et kort, som matcher specifikationerne. Kortet PNY PRO-ELITE PLUS SDHC er af en sådan type og i samme klasse som SanDisk’s Extreme Pro-kort, både hvad angår specifikationer og pris. Det byder nemlig på en læsehastighed på 95 megabytes per sekund, altså en hastighed omkring 600x, hvilket er 60 megabytes mere end forgængeren PRO-ELITE, som vi testede sidste år.
For at se om kortet rent faktisk er blevet bedre, testede vi det i et hurtigt Pentax K-30, der kan skyde 6,0 billeder i sekundet. Vi holdt udløseren nede, mens vi skød ti raw-filer på omkring 15 megabytes hver i en serie. Herefter tog vi tid på, hvor længe kameraet var om at tømme bufferen. Det tog 4,6 sekunder. Vi testede også forgængeren, og her tog det 6,0 sekunder. Det er altså tydeligt, at farten er røget i vejret, og PNY’s nye kort er derfor et oplagt valg til action.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Vi var glade for forgængeren, og det nye kort fra PNY skuffer ikke. Det koster cirka 100 kroner mere, men er pengene værd, hvis man har brug for et stabilt kort, når man skyder actionbilleder eller optager video i Full HD-kvalitet.

Specifikationer

Mærke
PNY