Profoto A1X

Svenske Profoto er kendt for deres flash­udstyr af høj kvalitet, og det ses også i denne professionelle blitz, der har sit eget kraftige litiumion-batteri og leveres med ­taske, fod og en løs, rundet diffuser.

af Gearguiden #Tilbehør #Profoto
8.5

Svenske Profoto er kendt for deres flash­udstyr af høj kvalitet, og det ses også i denne professionelle blitz, der har sit eget kraftige litiumion-batteri og leveres med ­taske, fod og en løs, rundet diffuser. Den giver et smukt, blødt lys og en sikker eksponering. Vi testede på Canon, men A1X fås også til Nikon og Sony. Betjeningen er ligetil: Sæt A1X i blitzskoen, og justér flashkompensationen efter behov.

I blitzen er også en fast, svag led-lampe til videolys eller til at ­fokusere på ­motivet i mørke. For 8795 kroner får du A1X og en sender, som kan udløse ­blitzen via ­radiostyring, når den bruges væk fra kameraet. A1X’s største svaghed er, at den med tilbehør koster fire gange så meget som den tilsvarende professionelle blitz Godox V1 Speedlite.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

A1X’s største svaghed er, at den med tilbehør koster fire gange så meget som den tilsvarende professionelle blitz Godox V1 Speedlite.

Specifikationer

Mærke
Profoto