Ricoh Theta SC2

Theta SC2 er sidste skud på stammen blandt 360-graders-kameraer fra Ricoh. Betjeningen er ganske enkel, så det fx er nemt at dele via sin smartphone.

af Gearguiden #Tilbehør #Ricoh
8.7

Det lille Theta SC2 er til dem, som hurtigt vil dele sjove fotos og videoer i 360 grader på fx Facebook. Optagelserne fra de to kameraer sættes automatisk og flot sammen, hvilket giver fotos på 14,5 mio. pixels, mens 360-graders video klares i 4K. Til prisen er billedkvaliteten fin, men den når hverken den dyrere Theta Z1 eller det populære Insta360 One X, når det gælder detaljer. I svagt lys, hvor ISO øges, bliver optagelserne kornede.

Betjeningen er enkel med en en stor optageknap i midten. Du kan også styre SC2 fra din smartphone via appen THETA. Den er nem at bruge, og du kan lynhurtigt dele herfra. Vil du redigere videooptagelserne og vælge en bestemt vinkel, skal du også bruge appen THETA+. Det er skørt, at alt ikke er samlet i én app.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Billedkvaliteten er fin til prisen ved både foto og video, men den når hverken Theta Z1 eller Insta360 OneX, når det gælder detaljer. Kreativ redigering kræver to apps.

Specifikationer

Mærke
Ricoh