Samsung Galaxy Note10

Det særlige ved Note-modellerne er den medfølgende pen, der kan skjules i telefonen. Telefonen, som Samsung kalder deres hidtil kraftigste, hører på kamerasiden også til blandt flagskibene.

af Gearguiden #Tilbehør #Samsung
8.9

Det særlige ved Note-modellerne er den medfølgende pen, der kan skjules i telefonen. Telefonen, som Samsung kalder deres hidtil kraftigste, hører på kamerasiden også til blandt flagskibene. Der er tre kameraer på bagsiden med henholdsvis ultravidvinkel, vidvinkel og tele. Eksponering og farver overgår de bedste konkurrenter. Man får mange detaljer i skyggerne, og farverne er naturlige. Vidvinklen er skarpest, men især på detaljegrad er Samsung blevet overhalet af Apples iPhone 11 Pro, der generelt også er bedre, når det gælder nattebilleder. Kameraappen har mange muligheder og en pro-tilstand, hvor man selv kan justere fx ISO og lukkertid. Man kan også optage i raw, men kun med vidvinkelkameraet.

Pennen er livagtig at tegne med, men det bedste er, at den kan bruges som fjernbetjening til kameraet. Man holder langt bedre på telefonen, når man tager selfies med telefonen i den ene hånd og udløser kameraet via pennen i den anden.

Galaxy Note10 er en lækker og hurtig Android-telefon med en god skærm, og den ligger godt i hånden. Kameradelen hører til i den absolutte topklasse, men kameraet i iPhone 11 Pro er lidt bedre.

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Kameradelen hører til i den absolutte topklasse, men kameraet i iPhone 11 Pro er lidt bedre.

Specifikationer

Mærke
Samsung