Samsung Galaxy S4 Zoom

Det ligner et kompaktkamera, men er en smartphone. Galaxy S4 Zoom er banebrydende med høj billedkvalitet, god ergonomi og 10x optisk zoom.

af Gearguiden #Tilbehør #Samsung
9.4

I modsætning til mange andre smartphones ligger S4 Zoom godt mellem hænderne, når du tager billeder. Det skyldes primært det gode håndgreb, der gør den 2,5 cm dyb. Man kan zoome frit fra 24 til 240 mm på såvel zoomknap som på skærmen. Kameraet reagerer hurtigt på udløseren, og undervejs er der adgang til alle de indstillinger, man har brug for som eksponeringskompensation, hvidbalance, ISO 100-3200, måleområde og serieoptagelser. I bunden af telefonen er der tilmed stativgevind. Man kan trygt bruge indstillingsmulighederne i praksis, for skærmen på 4,3 tommer viser motivet, som billedet bliver. Der er fem gigabytes indbygget hukommelse, samt indgang for microSD-kort med en kapacitet på 64 gigabytes.
Kameraet har en opløsning på 15,9 mio. pixels og en sensor, der er større end i de fleste andre mobiler. Den optiske zoom svarer til det store brændviddeområde 24-240 mm. Billedkvaliteten er imponerende under alle lysforhold, og print er fine helt op til 13 x 18 cm.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Er man på udkig efter en smartphone, der også kan fungere som et lommekamera, finder man ikke noget bedre. Gang på gang blev vi forbløffede over, hvad der gemmer sig af kvalitet og muligheder i den lille og behagelige Galaxy S4 Zoom.

Specifikationer

Mærke
Samsung