Samsung Galaxy S4

S4 lægger sig i kølvandet på testvinderen S3 takket være en forrygende billedkvalitet, som udfordrer kompaktkameraet.

#Tilbehør #Samsung
9.1

Android-telefonen S4 er lidt større end sin forgænger og en smule slankere. Den har ét kamera på bagsiden med en opløsning på 13,0 mio. pixels og ét på 2,0 mio. pixels på forsiden. Man kan skifte imellem dem fx ved videochat, og med en smart, ny funktion kan man indsætte et selvportræt, som modtageren kan se. Der er mange andre velfungerende funktioner som animation, HDR, portrætoptimering og 360 graders panorama.
Ud over de automatiske funktioner kan man selv styre fx ISO, hvidbalance og eksponering. Autofokus kører uden videre helt ned på makroniveau, og er man ikke tilfreds med fokus, kan man pege på det, der skal være skarpt, så retter S4 ind. Billedkvaliteten er forbløffende flot. Motiverne bliver skarpe og detaljerige, og farverne står mættede. Der ses hverken fortegning eller vignettering. Den er i øvrigt verdens første mobil med en 5,0 Full HD Super AMOLED-touchskærm med Gorilla Glas, som skulle gøre den mere modstandsdygtig over for både stød og ridser.

Konklusion

Hvis du vil fotografere i optimal billedkvalitet, optage video og lege med en række sjove effekter, er Samsung Galaxy S4 lige nu den bedste smartphone, du kan få. Telefonen, der er udstyret med to kameraer, er en alvorlig konkurrent til det lille kompaktkamera.

Specifikationer

Mærke
Samsung