Samsung Galaxy S9+

Forrygende billedkvalitet med mange detaljer og gode farver i både jpeg- og raw-billeder. Man kan ikke optage i raw med telekameraet, og kameraappen er nem at fejlbetjene.

af Gearguiden #Tilbehør #Samsung
9.4

Billedkvaliteten fra Samsungs nye flagskib hører til i den absolutte topklasse fra en mobiltelefon. Med en fornem detaljegengivelse, gode naturlige farver og flotte eksponeringer overhaler den på flere punkter iPhone X og Huawei P20 Pro. Der er to bagudvendte kameraer med brændvidder svarende til 26 og 52 mm.
I Samsungs kameraapp kan man vælge Pro-tilstand og justere fx ISO og lukkertid, og så kan man skyde i raw, hvor man kan justere lys og farver helt på plads. Desværre kan man kun bruge raw med vidvinkelkameraet.
Vi kom ofte til at fejlbetjene appen. Man skal knap nok berøre skærmen, før appen skifter optageprogram og fx går i panorama- eller selfie-mode. Det er irriterende, men den gode billedkvalitet trækker karakteren op.
Som noget unikt har vidvinkelkameraet justérbar blænde, hvor man kan vælge mellem F1.5 og F2.4. Går man meget tæt på motivet, får man en lidt mere sløret baggrund på F1.5, men ellers kan vi ikke se forskel, så vi kunne godt nøjes med en fast blænde på F1.5. Android-telefonen har en lækker skærm, men også en irriterende hjælpefunktion, som man alt for nemt får aktiveret.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Android-telefonen har en lækker skærm, men også en irriterende hjælpefunktion, som man alt for nemt får aktiveret.

Specifikationer

Mærke
Samsung