Samsung Galaxy TabPro S

Supertablet fra Samsung

#Tilbehør #Samsung
8.9

Kongen af tablets med Windows 10 har i nogen tid været Microsofts Surface Pro 4, men med Galaxy TabPro S vil Samsung udfordre. På papiret ser kampen lige ud. TabPro S har stort set samme hardware og en skærm på 12 tommer i 2160 x 1400 pixels. En tablet bliver næppe det samme som at arbejde på en rigtig bærbar computer, men Galaxy TabPro S kommer tæt på. Skærmen er en fornøjelse at arbejde på. Farverne er flotte, og detaljerne er knivskarpe. Det medfølgende tastatur virker lidt skrøbeligt, og den indbyggede touchpad mangler lidt præcision. En underlig kontrast til resten af enhedens flotte udtryk. Vi har primært testet med Photoshop CC, og her sker raw-konvertering hurtigt og smertefrit, ligesom det går fint at arbejde i lag. Der er fin plads på skærmen, og TabPro S skal dermed ses som et rimeligt alternativ til bærbare computere og for alle rejsende.

Konklusion

Kraftig og rummelig tablet på 128 gigabytes. Knivskarp skærm. Hurtig og stærk til billedbehandling på farten. Leveres med et tastatur.
Kvaliteten af tastaturet skuffer. Vi savner en indbygget usb-port – det har konkurrenten, mens det kræver en adapter her.

Specifikationer

Mærke
Samsung