Samsung Portable SSD T7 Touch 1TB

Denne lille harddisk fra Samsung bredde og højde som et kreditkort og en tykkelse på kun 0,8 cm, og billederne kan beskyttes med dit fingeraftryk.

af Gearguiden #Tilbehør #Samsung
8.9

Denne lille harddisk er på størrelse med et kreditkort og har en tykkelse på kun 0,8 cm. Alligevel rummer den en terabyte data, og da der er tale om en SSD-harddisk, er hastigheden tilmed høj. Samsung lover overførselstider på 1050 megabytes i sekundet. Det er lidt hurtigere end Lexar SL100 Pro til samme pris. Da vi overførte en testmappe på 20 gigabytes, tog det  36 sekunder at overføre til en hurtig MacBook Pro via USB-C. Det klarede Lexar på 29 sekunder. Den anden vej tog det kun 29 sekunder, hvor Lexar skulle bruge 54 sekunder, så der er fuld fart på. Har du brug for højere hastighed med Thunderbolt, må du fortsat vælge Samsung X5, der koster det dobbelte. T7 Touch har i øvrigt en lille fingeraftryksaflæser, som kan låse harddisken op via et program. Det er både nemt og hurtigt.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Samsung Portable SSD T7 Touch er elegant, lille og lynhurtig. Og så er det et plus, at filerne kan beskyttes med fingeraftryk.

Specifikationer

Mærke
Samsung