Sigma Mount Converter MC-11

Overskriften er måske ikke helt fair, men med Sigmas adapter kan du bruge dine objektiver til Canons EF-fatning på Sonys systemkameraer. I hvert fald hvis dine objektiver er fra Sigma.

af Gearguiden #Tilbehør #Sigma
8.0

Overskriften er måske ikke helt fair, men med Sigmas adapter kan du bruge dine objektiver til Canons EF-fatning på Sonys systemkameraer. I hvert fald hvis dine objektiver er fra Sigma. De anbefaler da også, at man kun bruger deres optikker, og det fungerer også udmærket til både foto og video, selv om man i visse situationer får lidt bedre ydelse med Sonys egne objektiver på Sony-kameraer.

Vi kunne ikke dy os for også at prøve med Canons egne L-objektiver. Her virker autofokus fint på stillbilleder af stillestående motiver, selv om skarpheden ikke altid er helt optimal. Til motiver i bevægelse er adapteren ubrugelig, så her giver det kun mening at bruge Sigma-glas. Video kræver manuel fokus.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Til motiver i bevægelse er adapteren ubrugelig, så her giver det kun mening at bruge Sigma-glas. Video kræver manuel fokus.

Specifikationer

Mærke
Sigma