Sony ECM-B1M

Den indbyggede mikrofon i dit kamera er en nødløsning, så vil du have anstændig lyd til dine videooptagelser, er der ingen vej uden om en ekstern mikrofon.

af Gearguiden #Tilbehør #Sony
9.0

Sonys nye model leverer lyd i en meget høj kvalitet, og i modsætning til eksterne mikrofoner med analog teknologi kan ECM-B1M overføre lyden digitalt til dit systemkamera uden forringelser. Der er indbygget støjreduktion, der kan slås til og fra med en knap bagpå, og det virker fremragende.
Vi er også meget imponerede over styringen af den retningsbestemte lyd. Man kan vælge mellem tre forskellige områder, hvor lyden skal indfanges. Vælger man den mest retningsbestemte, der peger lige frem foran kameraet, får man stort set kun lyd fra netop det område, og lyd bagfra bliver nedtonet. Vi testede med et tv med lyd fra en fodboldkamp placeret bag kameraet. Lyden fra vores talende testperson foran kameraet overdøvede nemt larmen fra banen. Man kan også vælge mere lyd fra siderne, og den tredje mulighed inddrager også baggrunden. Eneste anke er, at mikrofonen indtil videre kun understøttes fuldt ud af to kameraer i form af Sony A7R IV og A9 II.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sonys nye model leverer lyd i en meget høj kvalitet, og i modsætning til eksterne mikrofoner med analog teknologi kan ECM-B1M overføre lyden digitalt til dit systemkamera uden forringelser.

Specifikationer

Mærke
Sony