Wacom Intuos Pro Medium

Den nye serie af digitizere fra Wacom imponerer med form og funktioner. Intuos Pro er den perfekte makker til både Elements og Photoshop. Og den er oven i købet trådløs.

#Tilbehør #Wacom
9.1

Når det gælder digitizere, altså digitale penneværktøjer, kommer man ikke uden om Wacom, der dominerer markedet. Intuos Pro er en ny serie af digitizere til krævende billedbehandlere eller tegnere. Modellen findes i størrelserne Small, Medium og Large. Udformningen er elegant med en overflade, der føles behagelig, og de mange genvejsknapper gør det fx lynhurtigt at vælge funktioner og indstille penselstørrelser. Intuos Pro er udstyret med en såkaldt Multi-touch-funktion, så man fx kan ændre penselstørrelse eller skifte værktøj, når man arbejder i Photoshop. Man kan også zoome og dreje billedet, så man får en perfekt arbejdsvinkel. Pennen ligger godt i hånden og kommunikerer optimalt med tegnepladen, så man fx kan klone med stor præcision. Som tegner vil man være glad for, at pladen kan opfatte penslens vinkel i hele 60 niveauer, og at trykket registreres i 2048 niveauer, så fx en streg bliver tykkere, når man trykker hårdt. Intuos Pro virker både via usb og trådløst via Bluetooth med pc og Mac.

Konklusion

Pro hører til den slags bekendtskaber, man nødig slipper igen. Digitizeren er en fryd at arbejde med i Photoshop. Materialevalg, udformning og ergonomi i top. Prisen er høj, men ikke urimelig, når man tænker over de mange smarte funktioner.

Specifikationer

Mærke
Wacom