Western Digital My Passport Wireless SSD 1 TB

Smart backup af billeder på farten. Batteriet holder længe, og harddisken arbejder helt lydløst. Appen til smartphones er ekstremt ustabil og langsom, og så vigtig en funktion bør fungere bedre.

af Gearguiden #Tilbehør #Western Digital
8.1

Harddisken her er især lavet til fotografer, der har brug for backup af billeder fra kameraet på farten. Der er indbygget batteri og kortlæser til SD-kort, og harddisken kan indstilles til automatisk at overføre alt fra kortet, så snart man sætter det i kortlæseren. Det er nemt og velfungerende. Det tog os tre minutter og 18 sekunder at overføre godt ni gigabytes billeder via kortlæseren. Til sammenligning tog det godt to minutter via computerens indbyggede kortlæser. Når harddisken er koblet til computeren, fungerer den som enhver anden harddisk, og der medfølger et program til backup. Harddisken har også sit eget wi-fi, og kobler man computeren til det, kan man via en browser foretage forskellige indstillinger.
Man kan også slutte sin smartphone til harddiskens wi-fi og via en app foretage indstillinger og se billeder og andre filer på drevet. Man kan tilmed se raw-filer. Desværre er appen meget ustabil. Den frøs ofte, gik helt ned og var langsom, når vi brugte den på vores iPhone X. Det bør fungere meget mere problemfrit. Batteriet kan sagtens holde i mange dage, hvis man bare bruger harddisken til backup. My Passport Wireless SSD er godt sikret mod stød, og så arbejder den helt lydløst.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

My Passport Wireless SSD er godt sikret mod stød, og så arbejder den helt lydløst.

Specifikationer

Mærke
Western Digital