Xtorm AP250 Solar Panel Booster 14 Watts

Effektiv solcellelader, der holder liv i telefon og kamera, når man er uden for civilisationen. Kræver sol og virker ikke bag et vindue. Er bedst i en vinkel på 45 grader. Tåler ikke regn.

af Gearguiden #Tilbehør #Xtorm
9.0

Powerbanks er løsningen, når den hårdt prøvede smartphone har brug for mere strøm i løbet af en lang dag på farten. Men skal man ud i det blå for alvor uden adgang til stikkontakter, bør man overveje denne solcelleoplader fra hollandske Xtorm. Det er et tyndt panel på 315 gram, der kan foldes sammen og knappes til og derfor nemt kan være i rygsækken. Solar Panel Booster kan ikke lagre strøm, men kan til gengæld lade telefon, tablet, powerbank og kamera ude i naturen.
Optimale betingelser er skyfri himmel mellem klokken ni og 15, og her fik vi fyldt 37 procent strøm på en iPhone X i løbet af en time og 26 minutter. En iPad 2018 fik tanket 22 procent på en time og 22 minutter. Efter klokken 15 er solen mindre kraftig, men vi fik alligevel pumpet 28 procent på en stor iPad Pro med 12,9 tommer skærm på to timer og 29 minutter fra klokken 16 og frem.
Panelet har to usb-stik, så man kan oplade to enheder ad gangen, og en lille skærm viser, hvor mange ampere der sendes af sted. Desuden er panelet stænktæt og leveres med en karabinhage, så man kan sætte det fast på rygsækken og dermed lade, mens man vandrer.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Effektiv solcellelader, der holder liv i telefon og kamera, når man er uden for civilisationen.

Kræver sol og virker ikke bag et vindue. Er bedst i en vinkel på 45 grader. Tåler ikke regn.

Specifikationer

Mærke
Xtorm